60 dagen Zichttermijn
op uw gemak beoordelen
Binnen 48 uur is uw retour terugbetaald
Binnen 24 uur in huis
GRATIS bezorging boven €99.-

Pro User®

Pro User Logo

Meer lezen...

Artikelen: 1-9/14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen: 1-9/14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een Pro User op de trekhaak biedt zeer veel mogelijkheden voor fietsvervoer. Daarnaast is het ook mogelijk om elektrische fietsen te vervoeren met de dragers van dit topmerk. De fietsendragers voor de elektrische fietsen zijn gemakkelijk te monteren en eenvoudig kantelbaar, zelfs met fietsen. Zo kunt u de kofferbak opendoen, terwijl de fietsen op de fietsendrager zitten. Om het opladen van de elektrische fiets te vergemakkelijken zijn er speciale oprijgoten verkrijgbaar zodat u de elektrische fiets niet hoeft te tillen. In deze categorie kunnen wij absoluut de fietsendrager diamant aanraden. Van al onze klanten krijgen wij hierover zeer positieve reacties. Onlangs zijn er weer 2 nieuwe modellen op de markt gebracht namelijk de Pro User SG2 en de Pro User SG3 ook hiervan zijn wij officieel dealer!

Pro User 

Veel Pro User fietsdragers kunnen tot maximaal 50 kg worden belast. Hierbij dient u ook rekening te houden met de maximale kogeldruk van de trekhaak die aan uw auto is gemonteerd. Het totaalgewicht van de fietsendrager en de fietsen mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden. Deze kogeldruk staat meestal vermeld op het plaatje naast de stekkeraansluiting. Daarnaast zijn veel nieuwe modellen van onze Pro User fietsendragers uitgerust met een 13-polige stekker. Dit is de standaard voor nieuwe autos. Beschikt uw auto nog over een 7-polige stekker? Dan kunt u een verloopstekker aanschaffen.

Pro User

Op een fietsendrager op de trekhaak zijn fietsen eenvoudig te monteren. De fietsendrager wordt bevestigd middels de crank (Het verbindingsstuk tussen de trapas van de fiets en de pedaal). of het frame. Voor het gebruik van een fietsendrager in combinatie met een terreinauto kan het zijn dat u extra accessoires dient aan te schaffen. Dit kan tevens het geval zijn bij auto’s met een afneembare trekhaak. Deze accessoires zijn bij de betere auto- accesoireswinkel verkrijgbaar.Heeft u verder nog vragenover uw fietsendrager, dan kunt u chatten, mailen (klantenservice@autotuningwinkel.nl) of bellen (088 - 0120 903) met onze fietsendrager experts. 

Koop uw Pro User fietsendrager vandaag nog bij Fietsendrageronline.

Naar boven
Stel uw vraag!